search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:52
MENU CLOSE

Ξενογιαννακοπούλου: Η ιδιωτικοποίηση δομών και υπηρεσιών του Δημοσίου που εξαγγέλλει η ΝΔ θα φέρει απολύσεις

11.06.2019 06:24
Ξενογιαννακοπούλου: Ο Μητσοτάκης διαστρεβλώνει την πραγματικότητα για τις προσλήψεις - Media

 

Πίσω από την ιδιωτικοποίηση δομών και υπηρεσιών του Δημοσίου που εξαγγέλλει η ΝΔ «υποκρύπτεται ο πέλεκυς των απολύσεων», τόνισε η υπουργός Διοικητική Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, σε συνέντευξή της στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ. 

«Μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να μην μιλάει πια ανοιχτά για απολύσεις, διότι έχει πάρει το μάθημα των αντιδράσεων από τις 3.000 απολύσεις που είχαν γίνει επί κυβέρνησης Σαμαρά, αλλά να μην ξεχνά ο ελληνικός λαός ότι όταν μιλάει για ιδιωτικοποίηση δομών του κράτους και παράδοση υπηρεσιών του δημοσίου σε εργολαβικά κρατικοδίαιτα συμφέροντα, αυτό κεκαλυμμένα σημαίνει απολύσεις», ανέφερε.

Με αφορμή τη χθεσινή παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, επισήμανε ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι μετά την έξοδο από τα μνημόνια, μετατοπίζεται ο διάλογος σε προγραμματικό επίπεδο, με αποτέλεσμα να αναδεικνύονται οι δυνατότητες πολιτικής διαφοροποίησης μεταξύ των κομμάτων. «Έτσι βλέπουμε ξεκάθαρα από τη μία έναν προοδευτικό πόλο που εκφράζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και από την άλλη ένα νεοφιλελεύθερο συντηρητικό από τη ΝΔ», πρόσθεσε η κ. Ξενογιαννακοπούλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:51