search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:20
MENU CLOSE

Ισχυρή καταιγίδα στην Αθήνα, προβλήματα και σε Χαλκιδική, Άρτα

11.06.2019 15:17

 

Ισχυρή καταιγίδα έπληξε το απόγευμα περιοχές του λεκανοπεδίου της Αττικής.

Στα βόρεια κυρίως προάστια καθώς και στο κέντρο της πόλης σημειώθηκε ισχυρή νεροποντή, ενώ στα ανατολικά χαλαζόπτωση. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα συνοδεύθηκαν από πτώσεις κεραυνών.

Σύμφωνα με το meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου, τις επόμενες ημέρες αναμένονται καταιγίδες στην Αθήνα και σε άλλες περιοχές της χώρας κατά της θερμές ώρες της ημέρας, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα.

Μποτιλιαρίσματα στην Αττική

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικράτησε από το απόγευμα σε πολλές περιοχές της Αττικής, λόγω της ισχυρής καταιγίδας. Η κίνηση ήταν αυξημένη κυρίως στα βόρεια προάστια, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να παρουσιάζονται στο Δαχτυλίδι της Κηφισίας και την Αμαρουσίου Χαλανδρίου, λόγω της συσσώρευσης υδάτων.

Μποτιλιάρισμα και στη Λεωφόρο Μεσογείων, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην άνοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου, ενώ καθυστερήσεις παρατηρούνται στην Κατεχάκη και τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Προβλήματα σε Χαλκιδική και Άρτα

Σοβαρές καταστροφές προκάλεσε σε beach bar στην περιοχή «Ψακούδια» μπουρίνι που έπληξε τη Χαλκιδική το απόγευμα της Τρίτης. Στο μεταξύ, σε απόγνωση βρίσκονται οι αγρότες στον κάμπο της Αρτας, μετά την ισχυρή χαλαζόπτωση διάρκειας περίπου μισής ώρας, η οποία έπληξε την παραγωγή τους.

Σε πολλές περιπτώσεις, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αρτας, η καταστροφή είναι ολοκληρωτική.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:14