search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:59
MENU CLOSE

Χριστίνα Παππά: «Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν τα χειρότερα της ζωής μου» (Video)

14.06.2019 07:23
Ιωάννα Παππά: Ήθελα να πάρω ανάσες από την τηλεόραση - Επιστρέφει μετά από 14 χρόνια - Media

 

Τη Χριστίνα Παππά είδαμε το βράδυ της Πέμπτης στο “The 2night Show”. Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη στην οποία ενεπλάκη και εν τέλει δικαιώθηκε, τονίζοντας ότι τα δύο τελευταία χρόνια ήταν τα χειρότερα της ζωής της.

«Τον Δημήτρη τον γέννησα 16 χρονών, μεγαλώσαμε μαζί» εξομολογήθηκε, ενώ αναφέρθηκε και στον πρώην σύζυγό της Κλαούντιο Κολντεμπέλα, παραδεχόμενη πως μαζί σκέψεις για να υιοθετήσουν ένα παιδάκι αλλά λόγω γραφειοκρατίας έκαναν πίσω.

Ακόμη, η Χριστίνα Παππά μίλησε και για το σκάνδαλο που ξέσπασε τα τελευταία χρόνια και την δικαστική διαμάχη στην οποία ενεπλάκη αλλά στο τέλος δικαιώθηκε. Η ίδια περιέγραψε τη στιγμή που είπε πως σκεφτόταν να αυτοκτονήσει: «Με πλήγωσε που όλοι έκαναν τον δικαστή και άφηναν υπόνοιες για εμάς στην υπόθεση του μαγαζιού. Ήθελα να πεθάνω» είπε, ενώ αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, αποκάλυψε ότι αυτόν τον καιρό είναι μόνη. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:59