search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:19
MENU CLOSE

Έπεσε ψευδοροφή στο νοσοκομείο του Ρίου και μάζευαν το νερό με κουβάδες (Photos)

18.06.2019 10:05
Έπεσε ψευδοροφή στο νοσοκομείο του Ρίου και μάζευαν το νερό με κουβάδες (Photos) - Media

 

Συνοδός ασθενή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου, τις εικόνες που συνάντησε σε δωμάτιο ασθενή.

Τμήμα της ψευδοοροφής κατέρρευσε εξαιτίας του μπουρινιού που ξέσπασε το Σάββατο στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας και ειδικά το Ρίο.

Μάλιστα ο χώρος δίπλα στα κρεβάτια ασθενων, πλημμύρισε από βρόχινα νερά που έμπαιναν από την οροφή, ενω «επιστρατεύτηκαν» ακόμη και κουβάδες για να συγκεντρώνεται το νερό.

Σύμφωνα με το The Best, η αναγκαιότητα για εργασίες συντήρησης, στο ΠΓΝΠ κρίνεται επιτακτική καθώς στο κτίριο δεν έχουν γίνει ουσιαστικές παρεμβάσεις ή άλλες ενισχύσεις τα τελευταία χρόνια.

Συνοδός ασθενή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου, τις εικόνες που συνάντησε σε δωμάτιο ασθενή. Τμήμα της ψευδοοροφής κατέρρευσε εξαιτίας του μπουρινιού που ξέσπασε το Σάββατο στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας και ειδικά το Ρίο.

Μάλιστα ο χώρος δίπλα στα κρεβάτια ασθενων, πλημμύρισε από βρόχινα νερά που έμπαιναν από την οροφή, ενω «επιστρατεύτηκαν» ακόμη και κουβάδες για να συγκεντρώνεται το νερό.

Η αναγκαιότητα για εργασίες συντήρησης, στο ΠΓΝΠ κρίνεται επιτακτική καθώς στο κτίριο δεν έχουν γίνει ουσιαστικές παρεμβάσεις ή άλλες ενισχύσεις τα τελευταία χρόνια.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:18