search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:03
MENU CLOSE

Κέβιν Σπέισι: Αντιμέτωπος και με αστική αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση σε ανήλικο

28.06.2019 07:20
Κέβιν Σπέισι: Αντιμέτωπος και με αστική αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση σε ανήλικο  - Media

 

Αστική αγωγή εις βάρος του Κέβιν Σπέισι κατέθεσε ο άνδρας που κατηγορεί τον ηθοποιό ότι υπέστη σεξουαλική παρενόχληση, ενώ ήταν έφηβος σε εστιατόριο στη Μασαχουσέτη, ζητώντας μάλιστα χρηματική αποζημίωση αγνώστου ύψους για το «σοβαρό ψυχολογικό και συναισθηματικό τραύμα που υπέστη».

Ο γνωστός πρωταγωνιστής του Χόλιγουντ αντιμετωπίζει, ήδη, ποινική δίωξη για το εν λόγω περιστατικό, που φέρεται να συνέβη τον Ιούλιο του 2016, ωστόσο, ο ίδιος όταν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, αρνήθηκε την ενοχή του με τους δικηγόρους του να χαρακτηρίζουν τους ισχυρισμούς του καταγγέλλοντα «καταφανώς αναληθείς».

Στην αγωγή που κατέθεσε αυτήν την εβδομάδα ο καταγγέλλων αναφέρει ότι ο Σπέισι τον κέρασε «πολλά ποτά με αλκοόλ» στο μπαρ του εστιατορίου όπου εργαζόταν εκείνο το διάστημα, αφότου τους σύστησε ένας κοινός γνωστός

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο έγγραφο της αγωγής, τα ξημερώματα της 8ης Ιουλίου 2016, «ο εναγόμενος Κέβιν Σπέισι Φάουλερ, χωρίς τη συγκατάθεση του ενάγοντα, του επιτέθηκε σεξουαλικά αγγίζοντας και χαϊδεύοντας τα γεννητικά του όργανα».

Ο ανώνυμος ενάγων κατηγορεί τον Σπέισι μέσω του δικηγόρου του για άσεμνη και αισχρή συμπεριφορά εξαιτίας της οποίας «υπέφερε, υποφέρει και θα υποφέρει» ψυχολογικά και συναισθηματικά.

Μάλιστα, ο καταγγέλλων ζητά χρηματική αποζημίωση όχι μόνο για το ψυχολογικό τραύμα που υπέστη, αλλά και για τα χρήματα που διέθεσε τα τελευταία χρόνια για να κάνει ψυχοθεραπεία, όπως επίσης για την αδυναμία του να εργαστεί για κάποιο διάστημα λόγω του σοκ.

Εάν ο Σπέισι κριθεί ένοχος για την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης, ο ηθοποιός μπορεί να καταδικαστεί σε φυλάκιση έως και δυόμιση ετών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:02