06/04/2020 19:02:10

Απάντηση ΕΡΤ σε Ολυμπιακό με έγγραφα για προτάσεις σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΦΗ, ΠΑΟ (Photos)

Από τις 40.000 στις 3.000: Αυτοί είναι οι μισθοί των δημοσιογράφων της ΕΡΤ - Media

 

Έγγραφα με τις προτάσεις για τα τηλεοπτικά δικαιώματα που έκανε η ΕΡΤ στις ΠΑΕ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΦΗ και ΠΑΟ απέστειλε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Ιωάννης Δρόσος. Σύμφωνα με τη σχετική επιστολή που κοινοποιήθηκε από την ίδια τη διοίκηση της ΕΡΤ, στα επισυναπτόμενα έγγραφα περιλαμβάνονται ακόμη το προσύμφωνο συνεργασίας της εταιρείες με τις ΠΑΕ, ΠΑΟ, Άρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία και Παναιτωλικός που υπέγραψε η διοίκηση του Βασίλη Κωστόπουλου, πρώην διευθύνοντος σύμβουλου ΕΡΤ, και της σύμβασης με την ΠΑΕ Ολυμπιακός (209-10 &2010-11) που υπέγραψε η διοίκηση του Χρήστου Παναγόπουλου.

Να σημειωθεί ότι χθες ο Ολυμπιακός ζήτησε άμεσα από το ΕΣΡ να ελέγξει κατά πόσο η ΕΡΤ, με τις ενέργειές της, εκπληρώνει, ως οφείλει, τις υποχρεώσεις δημόσιας υπηρεσίας που της έχουν ανατεθεί, καθώς και εάν τηρούνται οι κανόνες του δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις κρατικές ενισχύσεις στην Δημόσια Ραδιοτηλεόραση. Πέραν της καταγγελίας προς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης υπάρχει και ανάλογη προς τον Άρειο Πάγο.

Πηγή: typologies

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.