search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:55
MENU CLOSE

Ζαχαράκη για δηλώσεις Παπαδημητρίου: Δεν υπάρχει ενδεχόμενο πιστοληπτικής γραμμής

03.07.2019 09:08
Ζαχαράκη: Στο τέλος της εβδομάδας η απόφαση για το άνοιγμα των σχολείων - Δεν έχει τεθεί θέμα μείωσης των διακοπών Χριστουγέννων - Media

 

Τις δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου σχολίασε η εκπρόσωπος της γαλάζιας Παράταξης, Σοφία Ζαχαράκη. 

Η κ. Ζαχαράκη, απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο πιστοληπτικής γραμμής, ενώ είπε πως για την αντιμετώπιση του ιδιωτικού χρέους, η ΝΔ έχει δικό της σχέδιο, το «σχέδιο δεύτερη ευκαιρία» και τη βελτίωση των 120 δόσεων.

«Δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο πιστοληπτικής γραμμής ο Παπαδημητρίου μπορεί να εκφράζει τα σενάρια που υπήρχαν πέρυσι στο δημόσιο διάλογο εμείς είμαστε σαφείς δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο πιστοληπτικής γραμμής στήριξης αλλά ούτε και χρήσης για τα κόκκινα δάνεια. Για την αντιμετώπιση του ιδιωτικού χρέους έχουμε δικό μας σχέδιο το σχέδιο δεύτερη ευκαιρία και 120 δόσεις βελτιωμένες όπως τις έχουμε παρουσιάσει», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Ζαχαράκη μιλώντας στην ΕΡΤ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:52