06/06/2020 02:17:36

Λιγότερα τα εκλογικά τμήματα - Ελέγξτε που ψηφίζετε

Λιγότερα τα εκλογικά τμήματα - Ελέγξτε που ψηφίζετε - Media

 

Όλα έτοιμα στο υπουργείο Εσωτερικών για την Κυριακή των εκλογών ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Πουλάκης κάλεσε τους εκλογείς να εξελέγξουν εκ νέου το εκλογικό τμήμα στο οποίο ψηφίζουν καθώς τα εκλογικά τμήματα είναι πολύ λιγότερα από τις προηγούμενες εκλογές του Μαΐου.

Ο έλεγχος γίνεται άμεσα και εύκολα με μια επίσκεψη στην πλατφόρμα του υπουργείου «Μάθε που ψηφίζεις»

Συντομότερα αναμένονται και τα εκλογικά αποτέλεσμα καθώς από τη στιγμή που θα κλείσουν οι κάλπες το υπουργείο Εσωτερικων θα λαμβάνει τα αποτελέσματα μέσω των 12.000 tablets και 4.500 κινητών με ειδική, εξειδικευμένη εφαρμογή ασφαλούς μετάδοσης των αποτελεσμάτων (SRT) από το σύνολο των δικαστικών αντιπροσώπων των Περιφερειών Αττικής, Α΄& Θεσσαλονίκης και Αχαΐας, καθώς επίσης και από ένα σημαντικό τμήμα δικαστικών αντιπροσώπων της υπόλοιπης επικράτειας.

Η εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος αναμένεται να δημοσιοποιηθεί έως τις 9.00 μ.μ., οπότε εκτιμάται ότι θα υπάρξει πανελλαδικό αντιπροσωπευτικό δείγμα.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.