23/09/2020 07:03:05

Ο Παπανδρέου έπεσε «θύμα» των αλλαγών στα εκλογικά τμήματα

Παπανδρέου για βέτο σε Β. Μακεδονία - Αλβανία: Λυπηρό που η ΕΕ δεν έδωσε σωστό μήνυμα - Media

 

«Θύμα» των αλλαγών στα εκλογικά τμήματα από τις ευρωεκλογές στις εθνικές εκλογές έπεσε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα από το γραφείο του είχε ανακοινωθεί πως θα ψήφιζε σήμερα «σε εκλογικό τμήμα του σχολικού συγκροτήματος "Ανδρέας Παπανδρέου" στην οδό Αγίας Σοφίας 17-23, στην Πάτρα». Όμως το συγκεκριμένο κτήριο, ενώ λειτούργησε ως εκλογικό τμήμα κατά τις ευρωεκλογές του Μαΐου, τώρα είναι κλειστό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ως πρώην πρωθυπουργός ο Γιώργος Παπανδρέου έχει τη δυνατότητα να ασκήσει σε όποιο εκλογικό κέντρο επιθυμεί το εκλογικό του δικαίωμα και ο ίδιος επέλεξε το σχολικό συγκρότημα της Πάτρας «Ανδρέας Παπανδρέου» που φέρει το όνομα του πατέρα του.

Πάντως, στην ίδια οδό στην Πάτρα λειτουργεί ως εκλογικό τμήμα το 26ο δημοτικό σχολείο στην διεύθυνση Αγίας Σοφίας 37, όπου και τελικά θα ψηφίσει ο πρώην πρωθυπουργός.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.