13/12/2019 13:16:56

Τον τίναζε το ρεύμα επί 20 δευτερόλεπτα και όμως επέζησε (Video)

Τον τίναζε το ρεύμα επί 20 δευτερόλεπτα και όμως επέζησε (Video) - Media

 

Ο 23χρονος εργαζόταν σε συνεργείο αυτοκινήτων στην πόλη Νανίγκ στην Κίνα. Οι κάμερες ασφαλείας του συνεργείου κατέγραψαν καρέ καρέ τη στιγμή που παθαίνει ηλεκτροπληξία από ένα μηχάνημα. Το ρεύμα τον διαπερνά επί 20 δευτερόλεπτα. Χιλιάδες βολτ καίνε το κορμί του και όμως εκείνος τελικά επέζησε.

Ο νεαρός που φοράει λαστιχένιες παντόφλες ετοιμάζεται με ένα πιεστικό μηχάνημα να πλύνει κάποιο μηχανάκι από το συνεργείο.

Πιάνει κάποια καλώδια με γυμνά χέρια και συγχρόνως ακουμπάει και στο νερό. Τότε τον τινάζει το ρέυμα. Κρατάει ακόμη το καλώδιο και όσο και εάν προσπαθεί με το άλλο του χέρι να το αφήσει δεν τα καταφέρνει. Η ηλεκτροπληξία που παθαίνει τον έχει παραλύσει. Τρέμει ανεξέλεγκτα. Τελικά μόνος του καταφέρνει να φτάσει προς την πρίζα και να τη βγάλει.

Σύμφωνα με κινεζικά μέσα ενημέρωσης ο 23χρονος έχει ήδη έλθει σε επικοινωνία με την εταιρεία κατασκευής του πιεστικού και έχει αποζημιωθεί για την περιπέτειά του.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.