search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:03
MENU CLOSE

Το στοίχημα του Μάριο Μπαλοτέλι: «Πέσε με τη βέσπα σου στη θάλασσα και θα σου δώσω 2.000 ευρώ»

09.07.2019 06:33
Σφήκες δολοφόνοι σκότωσαν ξεναγό στην Ταϊλάνδη - Φρικτός θάνατος  - Media

 

Η αστυνομία έχει κινήσει τις διαδικασίες για το κακό παιδί του Ιταλικού ποδοσφαίρου τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος έβαλε ένα στοίχημα με τον ιδιοκτήτη ενός μπαρ. Το στοίχημα ήταν να πέσει με τη βέσπα του ο ιδιοκτήτης μέσα στη θάλασσα και ο Μπαλοτέλι θα του έδινε 2.000 ευρώ εάν το έκανε. Ο ιδιοκτήτης το έκανε, πήρε τα χρήματα αλλά τώρα η αστυνομία «κυνηγάει» τον Μπαλοτέλι για «υποκίνηση σε διάπραξη εγκλήματος και τζόγου».

Το περιστατικό έγινε στην πόλη Μαρτζελίνα κοντά στη Νάπολη. Ο άνδρας κάθεται επάνω στη βέσπα φορώντας μόνο το εσώρουχο του και ο Μπαλοτέλι βγάζει από την τσέπη του 2000 ευρώ και τον παρακινεί να πηδήξει στη θάλασσα με τη βέσπα.

Ο άνδρας παίρνει τα λεφτά, παίρνει και φόρα και βουτάει στη θάλασσα με το μηχανάκι.

Ο επιχειρηματίας, μιλώντας σε ιταλικά μέσα ενημέρωσης, είπε ότι «το δίκυκλο μου άξιζε μόλις 600 ευρώ και εγώ πήρα 2.000».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:02