search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:20
MENU CLOSE

Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ: Καθορίζει την αντιπολιτευόμενη τακτική της επόμενης ημέρας

09.07.2019 08:01
ΣΥΡΙΖΑ: Η λογοκρισία των Νέων στην Άκριτα επιβεβαιώνει τη φίμωση κάθε φωνής που διαφοροποιείται από τον Μητσοτάκη - Media

 

Αύριο Τετάρτη, συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ στα κεντρικά γραφεία στην Κουμουνδούρου λίγες ημέρες μετά την ήττα στις βουλευτικές εκλογές 2019.

Εκεί, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να κάνει την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, ενώ θα δώσει το στίγμα της «επόμενης μέρας» για το κόμμα, ενώ θα αποφασιστεί και πότε θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. Κάτι που πιθανότατα θα συμβεί μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Επίσης, την επόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει η νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, που περιλαμβάνει αρκετές τάσεις.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Προοδευτική Συμμαχία θα μετασχηματιστούν σε μια μεγάλη προοδευτική δημοκρατική παράταξη, µε ευθύνη για το παρόν και το μέλλον του τόπου» είπε ο Αλέξης Τσίπρας από το Ζάππειο, διαβεβαιώνοντας πως από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να μπει σε ένα νέο δρόμο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01