search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:55
MENU CLOSE

Απίστευτη επίθεση σε άνδρα από μαϊμούδες στη μέση του δρόμου – Τον έριξαν κάτω και «έφαγε» πολύ ξύλο (Video)

09.07.2019 08:35
Έπος: Πίθηκοι... έκλεψαν δείγματα αίματος ασθενών με κορωνοϊό - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στην Ινδία. Θύμα είναι ένας καταστηματάρχης ο Νικούνζ Γκογιάλ ο οποίος πήγαινε να ανοίξει το κατάστημα του, όταν δέχτηκε την πιο παράξενη επίθεση που είχε δεχτεί ποτέ.

Όπως φαίνεται και από τις κάμερες ασφαλείας ο Γκογιάλ παρκάρει το μηχανάκι του λίγα μέτρα πριν την είσοδο του καταστήματος του. Πίσω του φαίνεται μια μαιμού αλλά κανείς δε δίνει σημασία.

Ο Γκογιάλ περπατάει, βάζει το κλειδί στην πόρτα του καταστήματος του και τότε από το πουθενά, κυριολεκτικά, εμφανίζονται μαιμούδες οι οποίες πέφτουν με δύναμη στην πλάτη του και τον ρίχνουν κάτω.

Ο άνθρωπος αιφνιδιάζεται και όταν βλέπει ποιος του επιτέθηκε τρομοκρατείται. Οι μαιμούδες αντί να φύγουν συνεχίζουν με περισσότερη ορμή την επίθεση τους και ο δυστυχής Γκογιάλ μάταια προσπαθούσε να προφυλαχτεί από τα χτυπήματα, τις δαγκωνιές και τις γρατζουνιές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15