01/06/2020 06:05:38

Απολογισμός Ψύλου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: Δουλέψαμε συλλογικά - Παραμένω ως απλός εργαζόμενος

Απολογισμός Ψύλου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: Δουλέψαμε συλλογικά - Παραμένω ως απλός εργαζόμενος - Media

 

Επιστολή έστειλε στους εργαζόμενους του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο μέχρι τώρα Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του στην οποία, αφού αναφέρεται στους λόγους που το οδήγησαν στην παραίτηση, κάνει έναν απολογισμό της θητείας του.

Ο ίδιος αναφέρει ότι παραμένει στο ΑΠΕ ΜΠΕ ως απλός εργαζόμενος, και ότι ευελπιστεί ότι θα συνεχίσει να βοηθάει το Πρακτορείο από όποιο μετερίζι κληθει να το κάνει από τη νέα διεύθυνση.

 

Ενδεικτικά ο κ. Ψύλος αναφέρει τα εξής:

«Όπως ήδη γνωρίζετε, χθες το βράδυ υπέβαλα την παραίτησή μου ως Πρόεδρος & Γενικός Διευθυντής του ΑΠΕ ΜΠΕ στον αρμόδιο υπουργό κ. Στέλιο Πέτσα . Ημουν ηθικά υποχρεωμένος να το κάνω και φυσικά για να διευκολύνω το έργο του. Ο κ.Πέτσας μου ζήτησε να παραμείνω στη θέση μου μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες επιλογής του νέου Προέδρου& Γενικού Διευθυντή.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για τη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια. Κυρίως όμως να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την κατάθεση ψυχής που όλοι κάνατε για να βελτιώσουμε το ΑΠΕ ΜΠΕ σε όλους τους τομείς.

Πιστεύω ακράδαντα ότι αν πετύχαμε κάτι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δουλέψαμε ως ομάδα, συλλογικά, βάζοντας πάνω απ` όλα το συμφέρον του εθνικού πρακτορείου ειδήσεων της χώρας .

Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη αν στα χρόνια αυτά πίκρανα η δυσαρέστησα κάποιους ή κάποιες ,αλλά θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι το κίνητρό μου ήταν αποκλειστικά και μόνο το πάθος μου για την καλύτερη λειτουργία του Πρακτορείου.

Παραμένω στο ΑΠΕ ΜΠΕ ως απλός εργαζόμενος, όπως ήμουν τα προηγούμενα 30 χρόνια και ευελπιστώ ότι θα συνεχίσω να βοηθάω το Πρακτορείο από όποιο μετερίζι κληθώ να το κάνω από τη νέα διεύθυνση.

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου

Μιχάλης Ψύλος»

Ο κ. Ψύλος κατέθεσε και τον απολογισμό των πεπραγμένων του

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.