search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:49
MENU CLOSE

Κρήτη: Πάνω από 10 προσαγωγές για τον θάνατο της Αμερικανίδας βιολόγου

13.07.2019 15:06
Κρήτη: Πάνω από 10 προσαγωγές για τον θάνατο της Αμερικανίδας βιολόγου - Media

 

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται στην Κρήτη οι έρευνες της αστυνομίας για τη δολοφονία τα Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον, η σορός της οποίας βρέθηκε πριν τρεις ημέρες σε προχωρημένη σήψη μέσα σε σπηλιά σε περιοχή του δήμου Πλατανιά, μία εβδομάδα μετά την εξαφάνισή της από το ξενοδοχείο όπου διέμενε.

Όπως μεταδίδει το cretalive.gr, η 60χρονη βρισκόταν στην Κρήτη στο πλαίσιο επιστημονικού συνεδρίου στην Ορθόδοξη Ακαδημία και είχε εξαφανιστεί από τις 2 Ιουλίου. 

Ήδη έχουν γίνει περισσότερες από δέκα προσαγωγές ατόμων, ενώ οι διωκτικές αρχές “σαρώνουν” την ευρύτερη περιοχή – αγροικίες, παλιές αποθήκες, μάντρες, σπίτια – αναζητώντας πειστήρια (π.χ. ένα μαχαίρι θα ξετύλιγε το “κουβάρι”). 

Παράλληλα, ελέγχουν τα αυτοκίνητα των προσαχθέντων, εξετάζουν αν φέρουν ίχνη τραύματος, γρατζουνιές ή μώλωπες, τσεκάρουν τα κινητά τους, ώστε να έχουν μια εικόνα για το γεωγραφικό στίγμα τους την ημέρα της εξαφάνισης και φυσικά ερωτώνται για τις κινήσεις τους την ημέρα της εξαφάνισης της άτυχης γυναίκας. 

Στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνουν και κτηνοτρόφοι. Μεταξύ αυτών έχει εξεταστεί κι ένας βοσκός, που έβοσκε τα πρόβατά του κοντά στο χώρο της ΟΑΚ, αλλά και όλοι όσοι έκαναν αγροτικές εργασίες στην ευρύτερη περιοχή.

Παράλληλα ελέγχονται και όλα τα τηλεφωνήματα που έγιναν από την περιοχή της Ορθόδοξης Ακαδημίας και σε ακτίνα 10 χλμ. από όπου ενδεχομένως προκύψουν στοιχεία.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50