25/02/2020 14:31:07

Συνομιλία Μητσοτάκη - Φον ντερ Λάινεν

Συνομιλία Μητσοτάκη - Φον ντερ Λάινεν - Media

 

Με την Ούρσουλα φον ντερ Λάινεν, την νέα πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, συνομίλησε τηλεφωνικά το μεσημέρι του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τη νέα πρόεδρο του Κολεγίου των Επιτροπών για την εκλογή της ενώ της γνωστοποίησε την πρότασή του να είναι ο Μαργαρίτης Σχοινάς νέος εκπρόσωπος της Ελλάδος στη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Από την πλευρά της η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, χαρακτήρισε ως εξαιρετική την πρόταση της επιλογής του Μαργαρίτη Σχοινά.

Παράλληλα, η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σημείωσε ότι είναι ιδιαίτερα ευτυχής για το γεγονός ότι η έναρξη της θητείας της συμπίπτει με την ανάληψη της διακυβέρνησης στην Ελλάδα από μια μεταρρυθμιστική κυβέρνηση με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο όπως είπε, είναι βέβαιη ότι θα έχει μια εξαιρετική συνεργασία.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.