28/02/2020 05:45:29

Οι άγνωστες συνήθειες της Αλίκης στο εξοχικό της στον Θεολόγο (Video)

Οι άγνωστες συνήθειες της Αλίκης στο εξοχικό της στον Θεολόγο (Video) - Media

 

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφτιαξε το εξοχικό της στον Θεολόγο στις αρχές της δεκαετίας του ’70. Ήταν ένα σπίτι που φτιάχτηκε με πολλή αγάπη τόσο από την ίδια όσο και από τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Χτισμένο πάνω στη θάλασσα, με μικρή ιδιωτική παραλία μπροστά του αποτελούσε έναν «επίγειο παράδεισο» για την Αλίκη, καθώς της επέτρεπε να απολαμβάνει όμορφες και χαλερές στιγμές μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

«Όταν φτιάχναμε το εξοχικό στον Θεολόγο και πηγαίναμε εκεί και ήταν όλοι, τεχνίτες, εργάτες, οι πάντες, δεν έτρωγαν αν δεν καθόταν μαζί τους και η Αλίκη στο τραπέζι. Η Αλίκη πρώτη και καλύτερη καθόταν, την αγαπούσαν», δηλώνει ο αδελφός της, Αντώνης Βουγιουκλάκης, ενώ η Άντα Αγοραστού αποκαλύπτει: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο αφηνόταν και ήταν σαν παιδάκι. Δηλαδή, την έβλεπες με ένα ριχτό κιμονό, στην πισίνα πέφταμε όλοι μαζί μέσα με τα ρούχα»

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.