search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:14
MENU CLOSE

Οι άγνωστες συνήθειες της Αλίκης στο εξοχικό της στον Θεολόγο (Video)

22.07.2019 11:31
Οι άγνωστες συνήθειες της Αλίκης στο εξοχικό της στον Θεολόγο (Video) - Media

 

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφτιαξε το εξοχικό της στον Θεολόγο στις αρχές της δεκαετίας του ’70. Ήταν ένα σπίτι που φτιάχτηκε με πολλή αγάπη τόσο από την ίδια όσο και από τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Χτισμένο πάνω στη θάλασσα, με μικρή ιδιωτική παραλία μπροστά του αποτελούσε έναν «επίγειο παράδεισο» για την Αλίκη, καθώς της επέτρεπε να απολαμβάνει όμορφες και χαλερές στιγμές μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

«Όταν φτιάχναμε το εξοχικό στον Θεολόγο και πηγαίναμε εκεί και ήταν όλοι, τεχνίτες, εργάτες, οι πάντες, δεν έτρωγαν αν δεν καθόταν μαζί τους και η Αλίκη στο τραπέζι. Η Αλίκη πρώτη και καλύτερη καθόταν, την αγαπούσαν», δηλώνει ο αδελφός της, Αντώνης Βουγιουκλάκης, ενώ η Άντα Αγοραστού αποκαλύπτει: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο αφηνόταν και ήταν σαν παιδάκι. Δηλαδή, την έβλεπες με ένα ριχτό κιμονό, στην πισίνα πέφταμε όλοι μαζί μέσα με τα ρούχα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50