search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:19
MENU CLOSE

Γυναίκα είχε καταπιεί κοσμήματα και χρυσαφικά αξίας 60.000 ευρώ (Σκληρές Photos/Σκληρό Video)

26.07.2019 08:33
Γυναίκα είχε καταπιεί κοσμήματα και χρυσαφικά αξίας 60.000 ευρώ (Σκληρές Photos/Σκληρό Video) - Media

 

Οι γιατροί έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν έκαναν εγχείρηση και άνοιξαν το στομάχι μιας γυναίκας από την Ινδία, η οποία είχε καταπιεί 69 χρυσές αλυσίδες, 80 σκουλαρίκια, 46 κοσμήματα, οχτώ λουκέτα, τέσσερα κλειδιά 11 σκουλαρίκια μύτης καθώς και πολλά νομίσματα μικρής ή και μεγαλύτερης αξίας. Η επέμβαση διήρκησε 75 λεπτά. Οι γιατροί άνοιξαν το στομάχι της και βρήκαν μια μάζα από χρυσάφι.

 

Η 26χρονη γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους στο στομάχι ενώ έκανε συνέχεια εμετό. Τα χρυσαφικά που αφαίρεσαν οι γιατροί έχουν αξία που αγγίζει τα 60.000 ευρώ.

Η μητέρα της Ινδής είπε ότι δεν είχε καταλάβει πως η κόρη της έτρωγε τα κοσμήματα της αν και είχε διαπιστώσει ότι πολλά από αυτά έλειπαν από την κοσμηματοθήκη της.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ

Τώρα την γυναίκα εξετάζει ειδικός ψυχολόγος ο οποίος με μια αρχική εκτίμηση δήλωσε πως πάσχει από PICA, μια ασθένεια κατά την οποία ο ασθενής τρώει οτιδήποτε δεν έχει θερμιδική αξία. Από πέτρες μέχρι μεταλλικά αντικείμενα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15