search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:32
MENU CLOSE

Βουλή: Το στοίχημα που έβαλε ο Γεραπετρίτης με τον Πολάκη

29.07.2019 17:07
Βουλή: Το στοίχημα που έβαλε ο Γεραπετρίτης με τον Πολάκη - Media

 

Μέχρι και… στοιχήματα μεταξύ πρώην και νυν υπουργών περιλαμβάνει η συζήτηση στη Βουλή επί του νομοσχεδίου της κυβέρνησης για το επιτελικό κράτος.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης υποστήριξε ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο πατάσσει παθογένειες δεκαετιών στο σύστημα διακυβέρνησης.

Διαφορετική άποψη φαίνεται ότι είχε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο οποίος έκανε αναφορά στο πελατειακό κράτος από το 1950.

Μάλιστα, ο κ. Πολάκης υποστήριξε ότι υπάρχει τέτοια σύγχυση με τις αρμοδιότητες στο νομοσχέδιο που δεν θα βγει άκρη, λέγοντας στον κ. Γεραπετρίτη «καλά ξεμπερδέματα».

Απαντώντας, λοιπόν στον κ. Πολάκη, ο κ. Γεραπετρίτης υποστήριξε ότι για το θέμα των αρμοδιοτήτων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα διαψευσθεί.

Μάλιστα, είπε ότι «δεν μου αρέσει να βάζω στοιχήματα αλλά μαζί σας θα βάλω ένα ότι δεν θα δικαιωθείτε. Αρκεί το στοίχημα να είναι ένα φαγητό μαζί σας».

Πληροφορίες: Real.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:28