28/02/2020 07:20:06

Συλλεκτικές photos από το ΄81… Όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου χόρευε μαζί με το Μανώλη Σκουλάκη στα Χανιά

Συλλεκτικές photos από το ΄81… Όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου χόρευε μαζί με το Μανώλη Σκουλάκη στα Χανιά - Media

 

Σπάνια ντοκουμέντα από τα Χανιά του 1981, τις “χρυσές εποχές” της δημοκρατικής παράταξης που τύγχαναν ισχυρής λαϊκής επιρροής και στήριξης – ιδιαιτέρως στην Κρήτη, δημοσιεύει το zarpanews.gr.

Με αφορμή την θλιβερή είδηση του θανάτου του πρώην δημαρχου Χανίων Μανώλη Σκουλάκη, το zarpanews.gr παραθέτει σπάνιες φωτογραφίες από την επίσκεψη της μεγάλης πολιτικής μορφής της Μεταπολίτευσης, του Ανδρέα Παπανδρέου στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά.

Στις φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί στα Ροδωπού, φαίνεται ο αείμνηστος ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ που πραγματοποίησε επίσκεψη, να χορεύει κρητικούς παραδοσιακούς χορούς. Παραδίπλα του είναι ο νεαρός τότε Μανώλης Σκουλάκης, να τον συνοδεύει στο χορό.


Εδώ διακρίνεται και στιγμιότυπο από την ομιλία του Ανδρέα Παπανδρέου στο χωριό, με πολλά από τα έμπιστα στελέχη του στο νησί να κάθονται δεξιά και αριστερά. Διακρίνονται μεταξύ άλλων ο Σήφης Βαλυράκης (στα αριστερά) και ο Μανώλης Σκουλάκης στα δεξιά της φωτογραφίας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.