search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:55
MENU CLOSE

Η ΕΚΟ Μέγας Χορηγός του 11ου Διεθνούς Σιρκουί Καρτ Πάτρας

21.08.2019 10:39
Η ΕΚΟ Μέγας Χορηγός του 11ου Διεθνούς Σιρκουί Καρτ Πάτρας  - Media

Η ΕΚΟ ΑΒΕΕ στηρίζει για 7η συνεχή χρονιά το Διεθνές Σιρκουί Αγώνων Καρτ στην Πάτρα, αυτή τη φορά από τη θέση του Μεγάλου Χορηγού. Η φετινή αθλητική διοργάνωση PICK θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, στην καρδιά της Πάτρας, στις 14-15 Σεπτεμβρίου 2019, με παράλληλες δράσεις και κορυφαίους οδηγούς, με χιλιάδες επισκέπτες και εντυπωσιακό αγωνιστικό θέαμα.

Το 11ο PICK EKO Racing 100 έρχεται έχοντας στο τιμόνι μια εταιρία που κατέχει ηγετική θέση στην εμπορία καυσίμων και λιπαντικών της χώρας πάνω από 50 χρόνια, έχοντας στη διάθεσή της το μεγαλύτερο δίκτυο πρατηρίων στην Ελληνική επικράτεια. Η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία εμπορίας καυσίμων και λιπαντικών και με σημαντική παρουσία στην ΝΑ Ευρώπη θα πλαισιώσει την ξεχωριστή διοργάνωση, στηρίζοντας τους δεξιοτέχνες οδηγούς, αλλά και τους λάτρεις του καρτ που θα θαυμάσουν τις υψηλές ταχύτητες και τα μεγάλα ονόματα των συμμετεχόντων.

Η επιτυχία του 11ου PICK EKO Racing 100 προβλέπεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενη χρονιά, πατώντας «γκάζι» στους ρυθμούς της Πάτρας και αναδεικνύοντας τη διαρκώς αυξανόμενη απήχηση του αγαπημένου αθλήματος καρτ.
Η ΕΚΟ ΑΒΕΕ, μέλος του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, είναι για ακόμα μια φορά δίπλα στους σημαντικούς θεσμούς του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα, και δίνει το σύνθημα εκκίνησης για την μεγάλη γιορτή της Πάτρας, ακολουθώντας σταθερά την εταιρική της φιλοσοφία για προώθηση δράσεων που προβάλλουν τον υγιή αθλητισμό τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:55