search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:02
MENU CLOSE

Τα συνταρακτικά λόγια του Λάκη Λαζόπουλου για την απώλεια της συζύγου του

27.08.2019 18:47
Λάκης Λαζόπουλος: «Τα παιδιά δεν πάνε στα κλαμπ για να προστατεύσουν τους μεγαλύτερους κι αυτοί πάνε στην εκκλησία χωρίς μάσκα» (Video) - Media

 

Η σύζυγος του Λάκη Λαζόπουλου έφυγε από τη ζωή στα 60 της, το βράδυ της Πέμπτης μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Η ταφή της Τασούλας Λαζοπούλου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στη Δράμα, στο Β’ κοιμητήριο, ωστόσο το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία στο Α’ Νεκροταφείο παρουσία της οικογένειας και στενών φίλων.

Μάλιστα ο Λάκης Λαζόπουλος στον συγκλονιστικό επικήδειο, όταν η εξόδιος ακολουθία τελείωσε, μέσα από αναφιλητά, δάκρυα και φωνή που δεν έβγαινε είπε μίλησε για την αγαπημένη του Τασούλα, «Οι αναμνήσεις τρέχουν στο μυαλό μου σαν άλογο… Δεν ζήσαμε μια ζωή, ζήσαμε πολλές ζωές, Τασούλα μου, και συνεννοηθήκαμε σε όλες. Ποτέ σε όλα αυτά τα χρόνια δεν είπαμε μια βαριά κουβέντα ο ένας στον άλλον. Σου είπα να μη μαζεύεις τις πέτρες που σου πετάνε, δεν είναι δουλειά σου, είναι δουλειά μου να τις μαζεύω. Αν έπρεπε να κάνω δέκα θάλασσες δάκρυα, θα τις έκανα για να σε κρατήσω δίπλα μου, θα έδινα τα πάντα, για να γυρίσεις πίσω… Δεν θα ξεχάσω ποτέ το μεθυστικό άρωμά σου… Μέσα από τη διακριτικότητά σου άφησες το στίγμα σου. Αντίο, κορίτσι μου, από εμένα και την κόρη σου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50