search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:34
MENU CLOSE

Νύχτα επεισοδίων στα Εξάρχεια

01.09.2019 06:57
Νύχτα επεισοδίων στα Εξάρχεια - Media

 

Για ένα ακόμη βράδυ, επεισόδια ξέσπασαν στα Εξάρχεια, με αγνώστους να εκτοξεύουν μολότοφ, ενώ μια ομάδα επιτέθηκε σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ.

Οι επιθέσεις ξεκίνησαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Τα επεισόδια ξεκίνησαν από το βράδυ, στις 23:40 και στις 23:55, οπότε άγνωστοι εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ και πέτρες προς τη Σπ. Τρικούπη.

Διμοιρίες των ΜΑΤ βγήκαν, τότε στην πλατεία των Εξαρχείων προκειμένου να τους απωθήσουν. Όμως, 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα περίπου 20 άτομα εκτόξευσαν μολότοφ, ενώ το σκηνικό επαναλήφθηκε και λίγα λεπτά αργότερα.

Στην πλατεία Εξαρχείων ήταν σε εξέλιξη φεστιβάλ και από τις βόμβες μολότοφ κάηκαν τα ηχεία των διοργανωτών.

Η ένταση συνεχίστηκε και τα ξημερώματα της Κυριακής, ομάδα 10 ατόμων επιτέθηκε σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, στην οδό Εμμανουήλ ΜπενάκηΗ αστυνομία έκανε τρεις προσαγωγές, ενώ η μία μετατράπηκε σε σύλληψη για ναρκωτικά και το νόμο περί όπλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:32