search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:45
MENU CLOSE

ΚΙΝΑΛ: Αποσυμφόρηση τώρα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου

04.09.2019 14:24
ΚΙΝΑΛ: Εμείς φέραμε το θέμα της Folli Follie στη Βουλή το 2018 - Media

«Τα σημερινά επεισόδια στη Μόρια αλλά και τα χτεσινά στη ΒΙΑΛ της Χίου οφείλουν να κινητοποιήσουν την κυβέρνηση για να μην χαθούν άλλες ανθρώπινες ζωές», σημειώνει ο τομέας Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Κινήματος Αλλαγής.

«Απαιτείται η δραστική αποσυμφόρηση των νησιών και δεν πρέπει να περιμένει. Με προτεραιότητα τους ασυνόδευτους ανήλικους και τις οικογένειες με ανήλικα παιδιά. Για να προστατευθούν ανθρώπινες ζωές και η κοινωνική συνοχή», τονίζεται.

Στην ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ επισημαίνει ότι «η κατάσταση που επικρατεί στα νησιά είναι αβίωτη για κατοίκους, πρόσφυγες και εργαζόμενους στα Κέντρα Υποδοχής. Οι “θετικές εντυπώσεις” που αποκόμισε ο αρμόδιος υπουργός στη Μόρια πριν λίγο καιρό ακούγονται πλέον ως κακόγουστο αστείο».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50