search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:01
MENU CLOSE

Χανιά: Αγέλη αδέσποτων επιτέθηκε σε ποδηλάτη – Βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής (Photos)

09.09.2019 12:15
Χανιά: Αγέλη αδέσποτων επιτέθηκε σε ποδηλάτη - Βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής (Photos) - Media
αρχείου

 

Από του… σκύλου τα δόντια γλύτωσε κυριολεκτικά τα ξημερώματα της Δευτέρας στο κέντρο των Χανίων, ένας ποδηλάτης, που έζησε εφιαλτικές στιγμές, μετά από επίθεση μιας ομάδας αδέσποτων

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, όταν περίπου 04.00 όταν ο άνθρωπος ποδηλατούσε αμέριμνος, στην σχεδόν άδεια Χατζημιχάλη Γιάνναρη. Ξαφνικά μια αγέλη αδέσποτων σκύλων, εμφανίστηκε από το “πουθενά” και κυνηγώντας τον ποδηλάτη με άγριες διαθέσεις, επιτέθηκαν εναντίον του.

Ο ποδηλάτης, παρά το αρχικό σοκ, προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία του, ανεβάζοντας το ποδήλατο στο πεζοδρόμιο, έχοντας σε απόσταση αναπνοής τα σκυλιά.

Τελικά, χάρις στην συνδρομή των περαστικών που ήταν μπροστά στο περιστατικό και έδιωξαν τα σκυλιά, ο ποδηλάτης τη γλίτωσε από τις δαγκωματιές, όχι όμως και από την… τρομάρα.

Κι αν αυτή τη φορά ο ποδηλάτης, αποδείχθηκε τυχερός,  το πρόβλημα ωστόσο με τα αδέσποτα, από τις επιθέσεις των οποίων έχουν σημειωθεί πολλοί τραυματισμοί, το τελευταίο διάστημα, έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις.

Ασφαλώς ο Δήμος θα πρέπει να μεριμνήσει σοβαρά, προκειμένου μικροί και μεγάλοι, εποχούμενοι η μη, να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα και με ασφάλεια στην πόλη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:00