search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:43
MENU CLOSE

«Σας βαρέθηκα κάποιους ψευτοcelebrities»: Η σύζυγος του Καλλίδη τα «χώνει» σε όσους κατέκριναν τον τραγουδιστή (Video)

13.09.2019 08:26
«Σας βαρέθηκα κάποιους ψευτοcelebrities»: Η σύζυγος του Καλλίδη τα «χώνει» σε όσους κατέκριναν τον τραγουδιστή (Video) - Media

 

Μεγάλες αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Πάνου Καλλίδη σχετικά με την ομοφυλοφιλία. Μάλιστα, αρκετοί ήταν και οι επώνυμοι Έλληνες που τοποθετήθηκαν σχετικά, σπεύδοντας να κάνουν αναρτήσεις στα social media κατά των δηλώσεων του.

Η Μαίρη Συνατσάκη, η Δανάη Μπάρκα, η Αθηνά Οικονομάκου, ο Νίκος Μουτσινάς και ο Αντίνοος Αλμπάνης ήταν κάποιοι από αυτούς που καταδίκασαν τις δηλώσεις του τραγουδιστή.

Πάντως, μετά τις δηλώσεις των παραπάνω, η σύζυγος του πάνου Καλλίδη, Λεάννα Μάρκογλου ξέσπασε εναντίον τους μέσα από το Instagram, αποκαλώντας τους ψευτοcelebrities.
«Δυστυχώς ζούμε στη χώρα που το φυσιολογικό μοιάζει αφύσικο και κάποιοι το παίζουν πολύ μπροστά και άνετοι μα όταν συμβεί στο σπίτι τους λένε “γιατί σε εμένα;”. Πολύ σπάνια τοποθετούμε, μάλλον σχεδόν ποτέ, αλλά σας βαρέθηκα κάποιους ψευτοcelebrities, μη πω καμιά κουβέντα άλλη, αλλά το επίπεδο μου δεν φτάνει τον πάτο που έχετε στην ψυχή σας. Οπότε ο Θεός θα σας κρίνει» έγραψε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:43