search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:05
MENU CLOSE

Διακινούσε 951 κιλά χασίς με κλεμμένο φορτηγάκι

13.09.2019 19:48
«Μαμά, ήρθε το τέλος μας»: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες μητέρας και κόρης από τη Μανωλάδα (Videos) - Media

 

Με κλεμμένο από τον περασμένο Απρίλιο, φορτηγάκι απ’ τα Πατήσια, 30χρονος Αλβανός μετέφερε περίπου ένα τόνο χασίς, τον οποίο κατέσχεσε η Δίωξη Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Το πρωί, στη διασταύρωση Ελεούσας Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για έλεγχο το φορτηγάκι που οδηγούσε ο δράστης, και μετά από έρευνα που έγινε σε αυτό, βρέθηκε στο εσωτερικό του σημαντική ποσότητα κάνναβης. Ειδικότερα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 591 δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 951 κιλών και 650 γραμμαρίων. Το όχημα, το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και 3 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη, επίσης κατασχέθηκαν. Όπως αποδείχθηκε, το όχημα ήταν κλεμμένο (η κλοπή είχε δηλωθεί στις 5 Απριλίου στο τμήμα Ασφαλείας Πατησίων Αττικής), ενώ οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε, ήταν πλαστές.

Ο εντοπισμός και η κατάσχεση της ινδικής κάνναβης, ήταν αποτέλεσμα συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης του τμήματος δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων με τη συνδρομή του τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων και του τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων.

Σε βάρος του 30χρονου αλλοδαπού σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της εισαγωγής, μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30