search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:42
MENU CLOSE

Μυστήριο με τη διαθήκη του Μάικ Θαλασσίτη

23.09.2019 14:19
Μυστήριο με τη διαθήκη του Μάικ Θαλασσίτη - Media
 
Η διαθήκη του Κύπριου πρώην ποδοσφαιριστή και παίκτη ριάλιτι Μάικ Θαλασσίτη, ο οποίος είχε… σκανδαλώδη παρουσία στo «Love Island» και που βρέθηκε απαγχονισμένος στις 16 Απριλίου σε δάσος κοντά στη γενέτειρά του, το Έσεξ, άνοιξε έξι μήνες μετά τον θάνατό του.
 
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sigmalive.com, κληρονόμος του είναι ο 62χρονος πατέρας του, στον οποίο αφήνει μόνο το ποσό των £9,000, παρά το γεγονός ότι από την εκπομπή Love Island είχε λάβει πάνω από £1 εκατομμύριο το 2017.
 
Να θυμίσουμε ότι ο θάνατος του Κύπριου Μάικ Θαλασσίτη αποδόθηκε σε αυτοκτονία, αφού o πρώην ποδοσφαιριστής και παίκτης ριάλιτι βρέθηκε απαγχονισμένος σε δάσος στο Λονδίνο.
 
O 26χρονος είχε αγωνιστεί στη League 2 του αγγλικού πρωταθλήματος. Όταν τελείωσε η ποδοσφαιρική του καριέρα γνώρισε τηλεοπτική επιτυχία με τη συμμετοχή του στην τρίτη σεζόν του ριάλιτι «Love Island» το καλοκαίρι του 2017.
 
Η συμπεριφορά του μέσα στο «Love Island» του είχε χαρίσει το προσωνύμιο «Muggy Mike» και τη φήμη του «κακού», ενώ είχε κατηγορηθεί και για σχέση με ανήλικο μοντέλο.
 
Πηγή: enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01