search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 10:16
MENU CLOSE

«Ροζ» μπελάδες για Κύπριο ποδοσφαιριστή στην Αγγλία – Έμπλεξε με ανήλικο μοντέλο (photos)

30.10.2017 07:38
«Ροζ» μπελάδες για Κύπριο ποδοσφαιριστή στην Αγγλία - Έμπλεξε με ανήλικο μοντέλο (photos) - Media

O Αγγλοκύπριος ποδοσφαιριστής Μάικ Θαλασσίτης έμπλεξε, καθώς φέρεται να είχε ερωτικές περιπτύξεις με μια 16χρονη που του παρουσιάστηκε ως ενήλικη. 

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος επιθετικός της Μάργκεϊτ (ομάδα τοπικού), που συμμετείχε και στο reality show Love Island, είχε πάει να διασκεδάσει στο κλαμπ Soho στο Middlesbrough όπου η ανήλικη Τζούλια Πόλακ πήγε και κάθισε δίπλα του. 

Το ένα έφερε το άλλο και οι δυο κατέληξαν στο κρεβάτι, με τον Αγγλοκύπριο ποδοσφαιριστή να νομίζει πως η κοπέλα είναι ενήλικη. 

Μάλιστα, η ίδια δεν έχασε ευκαιρία να δημοσιεύσει φωτογραφία του γνωστού ποδοσφαιριστή στα socila media, την ώρα που εκείνος ήταν γυμνός στο κρεβάτι. 

Πάντως, οι φίλοι του ποδοσφαιριστή, σε δηλώσεις τους στη «Sun», ανέφεραν ότι γνωρίστηκαν με την κοπέλα στο κλαμπ, στο οποίο για να μπεις χρειάζεται επίδειξη της ταυτότητας υπονοώντας προφανώς ότι η Τζούλια είχε μπει στο κλαμπ με πλαστό διαβατήριο. Επιπλέον η Τζούλια στα social media έγραφε ότι είναι άνω των 18. 

Η 16χρονη, πάντως, δεν δίστασε να απαντήσει στο Twitter της σε όσους την ρώτησαν πως πέρασε το βράδυ της με τον ποδοσφαιριστή. 

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 10:11