24/11/2020 22:37:40

Τα σήματα καταλληλότητας χαλούν τον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ – Τι πάει πού

Το ριάλιτι που αποτελεί «γρίφο» για τον ΣΚΑΪ - Δύσκολα θα επιστρέψει - Media

 

«Πονοκέφαλο» προκαλεί στον ΣΚΑΪ η αλλαγή στο σήμα καταλληλότητας των προγραμμάτων.

Από τις Σεπτεμβρίου σύμφωνα με τη νέα ρύθμιση όσα προγράμματα είναι κατάλληλα για παιδιά άνω των 12 ετών μπορούν να μεταδίδονται στις 9 το βράδυ. Όσα είναι κατάλληλα για άνω των 16 πρέπει να μετατεθούν μετά τις 10 το βράδυ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, το γεγονός αυτό δημιουργεί προβληματισμό στον ΣΚΑΪ, κυρίως με τη σειρά «Οκτώ Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου. Σημειώνεται ότι η σειρά ξεκίνησε με ερωτική σκηνή και είναι πιθανό να αλλάξει σήμα καταλληλότητας.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αλλάξει και η ώρα μετάδοσής του.

Όπως αναφέρει η Real επικρατεί γενικότερα προβληματισμός στον ΣΚΑΪ αφού από τις σειρές που θα βγουν στον αέρα μόνο το «Θα γίνει της πολυκατοικίας» πληροί της προϋποθέσεις για να μεταδίδεται στις 21:00 το βράδυ. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αλλάξει όλος ο προγραμματισμός του σταθμού.

Όπως σημειώνει το ίδιο δημοσίευμα παρόμοιο πρόβλημα υπήρχε και με το «Τατουάζ» στον Alpha. Η δημοφιλής σειρά έναν μήνα μετά την πρεμιέρα άλλαξε ώρα προβολής και από τις 21;00 μετατέθηκε στις 22:00 χωρίς όμως να επηρεαστούν οι επιδόσεις της.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.