search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:57
MENU CLOSE

Ευρεία σύσκεψη την επόμενη εβδομάδα για την αποκατάσταση της λίμνης Κορώνειας

24.09.2019 07:12
Ευρεία σύσκεψη την επόμενη εβδομάδα για την αποκατάσταση της λίμνης Κορώνειας - Media

 

Ευρεία σύσκεψη με θέμα την αποκατάσταση της λίμνης Κορώνειας συγκαλεί την Τρίτη 1η Οκτωβρίου ο γενικός γραμματέας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων, Κωνσταντίνος Αραβώσης, σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών- Τομέα Μακεδονίας & Θράκης,

Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των αρμόδιων υπουργείων, της τοπικής αυτοδιοίκησης και επιστημονικών φορέων, προκειμένου να ληφθούν άμεσα τα απαραίτητα μέτρα, τα οποία θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην αντιμετώπιση των χρόνιων προβλημάτων της λίμνης.

Την αναγκαιότητα αποκατάστασης της λίμνης τόνισε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, μετά την πρόσφατη επίσκεψη του στην περιοχή, συνοδευόμενος από τον κ. Αραβώση, ενώ δεσμεύτηκε για την εφαρμογή όλων απαιτούμενων μέτρων, προκειμένου η λίμνη να παραμείνει ζωντανή.

Όπως επισημαίνει το υπουργείο Περιβάλλοντος σε σχετική ανακοίνωσή του, «η περιβαλλοντική υποβάθμιση, που έχει υποστεί διαχρονικά η λίμνη Κορώνεια, εντάθηκε στο τέλος της φετινής θερινής περιόδου, καθώς οι προσπάθειες, που πραγματοποιήθηκαν κατά το παρελθόν για την αναστροφή της κατάστασης, δεν είχαν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:55