09/04/2020 20:13:00

Οι «Πράσινοι» του Καναδά εξαφάνισαν με photoshop ποτήρι μιας χρήσης από τα χέρια της αρχηγού τους! (Photo)

Οι «Πράσινοι» του Καναδά εξαφάνισαν με photoshop ποτήρι μιας χρήσης από τα χέρια της αρχηγού τους! (Photo) - Media

 

Απίστευτο και όμως αληθινό: Το κόμμα των «Πρασίνων» του Καναδά παραδέχτηκε ότι τροποποίησε φωτογραφία στην οποίαν εικονιζόταν η επικεφαλής του να κρατάει χάρτινο ποτήρι μιας χρήσης, βάζοντας στα χέρια της ένα θερμός!

Στη φωτογραφία εικονίζεται η Ελίζαμπεθ Μέι να χαμογελά και να κρατά ένα θερμός με το λογότυπου του κόμματος, ωστόσο η ίδια φωτογραφία είχε ήδη κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο δείχνοντας την Μέι να κρατά ένα χάρτινο ποτήρι μιας χρήσης! Χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, η Μέι δήλωσε «απολύτως σοκαρισμένη» από το γεγονός ότι οι κομματικοί υπάλληλοι επεξεργάστηκαν τη φωτογραφία χωρίς τη δική της έγκριση.

«Δεν θέλω να τους αποκαλέσω ανόητους και μάλιστα από την τηλεόραση, αλλά δεν υπήρχε τίποτα να κρύψω. Οπότε προς τι το Photoshop; Δεν έχω ιδέα», δήλωσε.

Πάντως η ίδια διαβεβαίωσε ότι ποτέ δεν αγοράζει πλαστικά μπουκάλια με νερό ενώ φέρει τα δικά της σκεύη ακόμα και όταν ταξιδεύει με αεροπλάνο.

Με έντονη δόση χιούμορ πάντως, ζήτησε από τους συνεργάτες της σε περίπτωση που θελήσουν να επεξεργαστούν ξανά φωτογραφία της να κάνουν κάτι για να φαίνεται λίγο νεότερη!

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.