search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:44
MENU CLOSE

Επιστρέφει ως guest το «Μαρινάκι» στη «Μουρμούρα» – Τι αποκάλυψε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης

29.09.2019 14:44
Επιστρέφει ως guest το «Μαρινάκι» στη «Μουρμούρα» - Τι αποκάλυψε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης  - Media

 

Tα χρόνια της Μουρμούρας επί εποχής «Μαρίνας» θυμήθηκε ο «Ηλίας Χαραμής». 

Μιλώντας στο ένθετο Page 2 της Νέας Σελίδας ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αναφέρθηκε στη συνύπαρξή του με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη και στο ενδεχόμενο να εμφανιστεί ως guest στην πετυχημένη σειρά του Alpha. 

Βλαδίμηρε, τα πρώτα πέντε χρόνια στη «Μουρμούρα» ήσουν ζευγάρι με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη. Αγχώθηκες, όταν σου είπαν ότι πρέπει να αλλάξει η ιστορία και να βρεθεί μια νέα ηθοποιός;

Με τη Δάφνη είχαμε χτίσει πέντε χρόνια συνύπαρξης και ήταν πολύ δύσκολο να βρεθεί κάποια που θα μπορούσε να δεθεί μαζί μου ερμηνευτικά.

Η «Μουρμούρα» δεν είναι καθόλου εύκολη σειρά. Σκέψου ότι δύο άνθρωποι βγάζουν έξι σκηνές την ημέρα και έχουμε φτάσει στο 440ό επεισόδιο.

Θέλει ικανότητα για να μπορέσεις να συνεχίσεις για έκτη και τώρα για έβδομη χρονιά, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Και σε αυτό οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους συγγραφείς μας, γιατί είναι ανεξάντλητοι.

Υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ως guest star στο νέο κύκλο επεισοδίων η Δάφνη Λαμπρόγιαννη;

Οχι, δεν νομίζω.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:43