search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:41
MENU CLOSE

Ο Ερντογάν πήγε για φώνια σε σούπερ μάρκετ αλλά φέρθηκε σαν… Σκοτσέζος (Photos)

30.09.2019 09:01
Ο Ερντογάν πήγε για φώνια σε σούπερ μάρκετ αλλά φέρθηκε σαν... Σκοτσέζος (Photos)  - Media

 

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΣΙΓΜΑ στην Κωνσταντινούπολη, ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν, αφού παρέδωσε μια κορβέτα στο πολεμικό του ναυτικό, πετάχτηκε μετά και στο διπλανό σουπερμάρκετ του συνεταιρισμού για να κάνει τα ψώνια της εβδομάδας του και για να δείξει ότι ο πρώτος πολίτης της χώρας… είναι και παράλληλα κουβαλητής!

Από τις φωτογραφίες, πάντως, προκύπτει ότι περιορίστηκε σε σοκολάτες και γκοφρέτες πήρε, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις εθεάθη να… μελετά επισταμένα τις συσκευασίες των υποψήφιων προς αγορά προϊόντων. 

Πάντως, όπως φάνηκε στο τέλος στο ταμείο, δεν γέμισε το καλάθι ο πρόεδρος. Συνεχάρη όμως το σουπερμάρκετ για τις πλαστικές σακούλες που… δεν είχε και έφυγε έχοντας ήσυχη και την τσέπη και την οικολογική του συνείδηση.

Μεγαλύτερη διαφήμιση για τα προϊόντα που ψώνισε δεν θα μπορούσε να υπάρχει πάντως. Δεν θα προκάνουν οι φάμπρικες να τα (ανα)παράγουν. Αφού τα προτίμησε ο πρόεδρος, θα είναι καλά!

Πηγή sigmalive.com , takvim.com.tr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50