search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:42
MENU CLOSE

Με ομιλία Μητσοτάκη αρχίζει το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ

03.10.2019 13:39
Με ομιλία Μητσοτάκη αρχίζει το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ - Media
 
Με την ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη θα αρχίσει την Παρασκευή στο Metropolitan Expo το 12ο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, η οποία φέτος κλείνει τα 45 χρόνια ύπαρξής της καθώς ιδρύθηκε στις 4 Οκτωβρίου 1974.
 
Τις δύο επόμενες ημέρες στο συνέδριο θα παραστούν υπουργοί της κυβέρνησης σε θεματικά πάνελ (παιδεία, αθλητισμός, ανάπτυξη, ψηφιακή πολιτική κτλ), ενώ την Κυριακή θα πέσει η αυλαίο με την εκλογή του νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ στη θέση του απερχόμενου, Κώστα Δέρβου.
 
Σύμφωνα με τις  ως τώρα πληροφορίες, επικρατέστερος για τη θέση του προέδρου της νεολαίας της ΝΔ φέρεται να είναι ο Παύλος Μαρινάκης, έως σήμερα αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της οργάνωσης.
 
Η εγγραφή νέων μελών και η ανάδειξη συνέδρων έγινε μέσω ηλεκτρονικής διαδικασίας. Στην Οργάνωση έκαναν εγγραφή 70.505 νέοι 18 ως 32 ετών, με συμμετοχή γυναικών πάνω από 40%, ενώ το 35% των μελών ανήκει στην ηλικιακή κατηγορία νέων 18 ως 22 ετών.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50