search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:30
MENU CLOSE

Τάξη με τα αγγελτήρια θανάτων θέλει να βάλει ο δήμος Άργους – Καλύπτουν όλες τις κολώνες της πόλης

04.10.2019 08:16
Τάξη με τα αγγελτήρια θανάτων θέλει να βάλει ο δήμος Άργους - Καλύπτουν όλες τις κολώνες της πόλης - Media

 

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Δημαρχείο του Δήμου Άργους Μυκηνών μεταξύ του Αντιδημάρχου κου Γκαβούνου Νικολάου, του μέλους της Δημοτικής Ενότητας Άργους κου Σαρρή Ανδρέα και των ιδιοκτητών γραφείων τελετών του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Υπήρξε συζήτηση και ενημέρωση για το θέμα της ρύπανσης της πόλης από την ανεξέλεγκτη κόλληση αγγελτηρίων σε δέντρα και κολώνες.

Αποφασίστηκε ότι δεν θα επιτρέπεται από εδώ και στο εξής η τοιχοκόλληση αγγελτηρίων σε άλλα σημεία, πλην των ειδικών πλαισίων που θα τοποθετηθούν από τις υπηρεσίες του Δήμου άμεσα μετά από την υπόδειξη των σημείων από τους ιδιοκτήτες των γραφείων.

Η πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, όπως αναφέρεται στις Αργολικές Ειδήσεις αντιμετωπίζεται πολύ θετικά από τους ιδιοκτήτες των γραφείων τελετών του Άργους, οι οποίοι διαβεβαίωσαν τους εκπροσώπους ότι θα συνεργαστούν και ταυτόχρονα θα αναλάβουν την ευθύνη να απομακρύνουν άμεσα όλα τα παλιά αγγελτήρια από τις κολώνες του κέντρου της πόλης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:27