22/01/2020 20:13:17

Τάξη με τα αγγελτήρια θανάτων θέλει να βάλει ο δήμος Άργους - Καλύπτουν όλες τις κολώνες της πόλης

Τάξη με τα αγγελτήρια θανάτων θέλει να βάλει ο δήμος Άργους - Καλύπτουν όλες τις κολώνες της πόλης - Media

 

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Δημαρχείο του Δήμου Άργους Μυκηνών μεταξύ του Αντιδημάρχου κου Γκαβούνου Νικολάου, του μέλους της Δημοτικής Ενότητας Άργους κου Σαρρή Ανδρέα και των ιδιοκτητών γραφείων τελετών του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Υπήρξε συζήτηση και ενημέρωση για το θέμα της ρύπανσης της πόλης από την ανεξέλεγκτη κόλληση αγγελτηρίων σε δέντρα και κολώνες.

Αποφασίστηκε ότι δεν θα επιτρέπεται από εδώ και στο εξής η τοιχοκόλληση αγγελτηρίων σε άλλα σημεία, πλην των ειδικών πλαισίων που θα τοποθετηθούν από τις υπηρεσίες του Δήμου άμεσα μετά από την υπόδειξη των σημείων από τους ιδιοκτήτες των γραφείων.

Η πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, όπως αναφέρεται στις Αργολικές Ειδήσεις αντιμετωπίζεται πολύ θετικά από τους ιδιοκτήτες των γραφείων τελετών του Άργους, οι οποίοι διαβεβαίωσαν τους εκπροσώπους ότι θα συνεργαστούν και ταυτόχρονα θα αναλάβουν την ευθύνη να απομακρύνουν άμεσα όλα τα παλιά αγγελτήρια από τις κολώνες του κέντρου της πόλης.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.