06/06/2020 14:36:48

Σε εκδήλωση του «Πράττω» για το μέλλον της Δημοκρατικής Παράταξης Κοτζιάς, Βούτσης και Γερουλάνος!

Σε εκδήλωση του «Πράττω» για το μέλλον της Δημοκρατικής Παράταξης Κοτζιάς, Βούτσης και Γερουλάνος! - Media

 

Με μια συζήτηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ξεκινά φέτος ο κύκλος συζητήσεων του «Πράττω» του Νίκου Κοτζιά. 

Την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου συζητούν για το μέλλον της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης ο επικεφαλής της Κίνησης «Πράττω» Νίκος Κοτζιάς, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ (δεν έχει γίνει μέλος του ΚΙΝΑΛ) Παύλος Γερουλάνος.

Το ότι το «Πράττω» στήριξε τον Παύλο Γερουλάνο για τον Δήμο της Αθήνας είναι γνωστό. Ο Παύλος Γερουλάνος είναι από τα λίγα άτομα στο στενό περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου που είχε καταφέρει να διατηρήσει τις σχέσεις του με τον Νίκο Κοτζιά. Πρόσφατα μάλιστα - σύμφωνα με το news247.gr - οι δύο άντρες συνέφαγαν. 

Επίσης γνωστό είναι ότι ο Παύλος Γερουλάνος έχει ανοίξει μέτωπο με τη Φώφη Γεννηματά εν όψει του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πώς θα διεκδικήσει τη προεδρία.

Ο Νίκος Βούτσης ως ομιλητής παρεμβαίνει ποιοτικά στο διάλογο που έχει ανοίξει για τον μετασχηματισμό -τη διεύρυνση, όπως στην πράξη εξελίσσεται- του ΣΥΡΙΖΑ. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.