search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:34
MENU CLOSE

Σε εκδήλωση του «Πράττω» για το μέλλον της Δημοκρατικής Παράταξης Κοτζιάς, Βούτσης και Γερουλάνος!

04.10.2019 08:53
Σε εκδήλωση του «Πράττω» για το μέλλον της Δημοκρατικής Παράταξης Κοτζιάς, Βούτσης και Γερουλάνος! - Media

 

Με μια συζήτηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ξεκινά φέτος ο κύκλος συζητήσεων του «Πράττω» του Νίκου Κοτζιά. 

Την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου συζητούν για το μέλλον της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης ο επικεφαλής της Κίνησης «Πράττω» Νίκος Κοτζιάς, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ (δεν έχει γίνει μέλος του ΚΙΝΑΛ) Παύλος Γερουλάνος.

Το ότι το «Πράττω» στήριξε τον Παύλο Γερουλάνο για τον Δήμο της Αθήνας είναι γνωστό. Ο Παύλος Γερουλάνος είναι από τα λίγα άτομα στο στενό περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου που είχε καταφέρει να διατηρήσει τις σχέσεις του με τον Νίκο Κοτζιά. Πρόσφατα μάλιστα – σύμφωνα με το news247.gr – οι δύο άντρες συνέφαγαν. 

Επίσης γνωστό είναι ότι ο Παύλος Γερουλάνος έχει ανοίξει μέτωπο με τη Φώφη Γεννηματά εν όψει του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πώς θα διεκδικήσει τη προεδρία.

Ο Νίκος Βούτσης ως ομιλητής παρεμβαίνει ποιοτικά στο διάλογο που έχει ανοίξει για τον μετασχηματισμό -τη διεύρυνση, όπως στην πράξη εξελίσσεται- του ΣΥΡΙΖΑ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:33