search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:37
MENU CLOSE

Αγέραστη στα 54 της η Μπρουκ Σιλντς: Αυτό είναι το μυστικό της (Video)

06.10.2019 09:14
Αγέραστη στα 54 της η Μπρουκ Σιλντς: Αυτό είναι το μυστικό της (Video) - Media

 

Στην εκπομπή «Watch What Happens Live with Andy Cohen» εμφανίστηκε η Μπρουκ Σιλντς, αποκαλύπτοντας ότι δεν προτίθεται να κάνει κάποια πλαστική επέμβαση, καθώς είναι κάτι που τη φοβίζει.

«Φοβάμαι τις πλαστικές. Επίσης, θέλω πάντα να δείχνω όσο το δυνατόν καλύτερα και να νιώθω κιόλας έτσι» είπε, αποκαλύπτοντας το “κόλπο” που κάνει αντί για μπότοξ ή κάποια χειρουργική επέμβαση

Πρόκειται για ένα μη επεμβατικό κόλπο που όπωε τονίζει τη βοηθά να νιώθει υπέροχη. «Ονομάζεται θερμή γλυπτική» είπε στον παρουσιαστή, αναφερόμενη στην SculpSure, μια θεραπεία που χρησιμοποιεί θερμότητα για την μείωση των λιποκυττάρων και της οποίας είναι πρέσβειρα. “Είναι πραγματικά απίστευτη. Εξαλείφει τα κύτταρα του λίπους και πραγματικά λειτουργεί” προσθέτει.

Ωστόσο, η 54χρονη ηθοποιός δε δηλώνει κατά των πλαστικών. 

«Διστάζω με όλα αυτά, αλλά δεν είμαι κατά. Η μαμά μου έκανε λίφτινγκ προσώπου στα 40 της και όταν έγινε 70 έδειχνε σαν να ήταν 50άρα. Την βοήθησε. Αλλά είδα πόσο σκληρή ήταν η ανάρρωσή της» είχε πει παλαιότερα, μιλώντας στο περιοδικό People, προσθέτοντας:  «Νομίζω ότι πρέπει να αγκαλιάσεις το γεγονός ότι μεγαλώνεις, αλλά ταυτόχρονα να είσαι και πρόθυμος να κάνεις ότι σε κάνει να νιώθεις άνετα» προσθέτοντας πως το δικό της μυστικό ομορφιάς είναι το γεγονός πως γυμνάζεται, κοιμάται αρκετά και πίνει πολύ νερό».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:34