22/02/2020 16:00:17

Βλάσφημη η Ιρανή «Αντζελίνα Τζολί» - Δικαστήριο του Ιράν διέταξε την προφυλάκισή της (Photos)

Βλάσφημη η Ιρανή «Αντζελίνα Τζολί» - Δικαστήριο του Ιράν διέταξε την προφυλάκισή της (Photos)  - Media

 

Η Σαχάρ Ταμπάρ είναι μια Ιρανή η οποία δεν έχει υπάρξει πλαστική στον κόσμο που να μην την έχει κάνει. Είναι όμως δικαίωμα της να κάνει ότι θέλει στον εαυτό της. Δικαστήριο στο ιράν έκρινε ότι κάτι τέτοιο δεν συνάδει με τους ιερούς νόμους του Ισλάμ και αποτελεί «βλασφημία». Το δικαστήριο διέταξε τη σύλληψη και την προφυλάκιση της.

Οι κατηγορίες εκτός της «βλασφημίας» ήταν επίσης η υποκίνηση βίας, η απόκτηση εισοδημάτων με ακατάλληλα μέσα και η υποκίνηση των νέων στη διαφθορά. Το δικαστήριο που έβαλε στο στόχαστρο την Σαχάρ είναι είναι αρμόδιο να δικάζει «πολιτιστικά αδικήματα και την ηθική και κοινωνική διαφθορά».

Η Σαχαρτάπ ή Σαχάρ έγινε γνωστή σε όλον τον κόσμο πριν από έναν χρόνο όταν ανέβασε στο instagram της φωτογραφίες της μετά από πλαστικές που είχε κάνει. Μάλιστα κάποιοι δεν δίστασαν να την παρομοιάσουν με την Αντζελίνα Τζολί, επειδή έχει ρουφηγμένα μάγουλα έντονα σαρκώδη χείλια και μύτη που μοιάζει στη γνωστή ηθοποιό.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.