search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:52
MENU CLOSE

Ηράκλειο: 57χρονος «κλέφτηκε» με 17χρονη – Τον κατηγορούν για αρπαγή ανηλίκου

07.10.2019 07:11
Ηράκλειο: 57χρονος «κλέφτηκε» με 17χρονη - Τον κατηγορούν για αρπαγή ανηλίκου   - Media

 

Εκείνος είναι 57 ετών. Εκείνη ανήλικη. Γνωρίστηκαν σε λαϊκή αγορά του Ηρακλείου και υπήρξε… έρωτας μεταξύ τους σε βαθμό που το κορίτσι αποφάσισε να το “σκάσει” από το σπίτι της και να συζήσει με τον κατά 40 χρόνια μεγαλύτερο σύντροφό της.

Όπως γράφει η Πατρίς, αποκαλύφθηκε μάλιστα ότι σύντομα θα φέρουν στον κόσμο και το πρώτο τους παιδί, αφού η ανήλικη διανύει τους πρώτους μήνες εγκυμοσύνης.

Η υπόθεση έφθασε μέχρι το ακροατήριο αφού η μητέρα της ανήλικης υπέβαλε μήνυση κατά του 57χρονου για την αρπαγή της κόρης της.

“Τον θέλω. Έχει καλό σκοπό και θα με παντρευτεί” υποστήριξε η κοπέλα από το Κουρδιστάν ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου, επιμένοντας ότι το διαβατήριο στο οποίο αναγράφεται ότι έχει γεννηθεί τον Φεβρουάριο του 2002 είναι πλαστό.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι είναι πλέον ενήλικη, αφού στην πραγματικότητα έχει γεννηθεί τον Ιανουάριο του 2001. Στην κατάθεσή της υποστήριξε ότι η ζωή στο σπίτι της ήταν μαρτυρική.

Ανέφερε ότι οι γονείς της είχαν σκοπό να την πουλήσουν σε πλούσιο συμπατριώτη τους, ενώ ο πατέρας της απειλούσε να την αποκεφαλίσει. Δεν την άφηναν να βγει από το σπίτι ενώ οι απειλές για ξυλοδαρμούς ήταν συνεχείς.

“Δεν βλέπω ότι είναι μεγαλύτερος. Εγώ τον θέλω γι’ αυτό πήγα μαζί του. Έχει οικογένεια αλλά έχει χωρίσει. Το θέμα είναι να είμαστε καλά μαζί και μου συμπεριφέρεται ωραία. Πουλάμε λαχανικά και πηγαίνουμε και στις λαϊκές αγορές».

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι η κοπέλα ήταν εκείνη που πρώτη τον προσέγγισε και τον φλέρταρε. Γνωρίστηκαν στη λαϊκή αγορά και έπιασαν την κουβέντα.

«Την κοπάνησε από το παράθυρο και ήρθε να με βρει και έτσι γίναμε ζευγάρι» είπε.

Τελικά το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου διά της υποστήριξης της εκούσιας διαφυγής και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή υπό τον όρο να μην προσεγγίζει την κοπέλα και να μην έρχεται με κανένα τρόπο σε επαφή μαζί της.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:50