search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:38
MENU CLOSE

Νικολέττα Βλαβιανού: «Χώρισα γιατί ο άντρας μου βγήκε σατράπης» (Video)

07.10.2019 09:35
Νικολέττα Βλαβιανού: «Χώρισα γιατί ο άντρας μου βγήκε σατράπης» (Video) - Media

 

Στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» μίλησε η Νικολέττα Βλαβιανού, μιλώντας -μεταξύ άλλων- για την απουσία της από το comeback της σειράς «Πολυκατοικία». «Δεν ήταν δική μου επιλογή να μην είμαι στην Πολυκατοικία. Είπαν ότι θα μείνουν κάποιοι με άλλα ονόματα, είναι λίγο μπερδεμένο. Αυτοί χάνουν που δεν θα είμαι στην Πολυκατοικία. Άρεσα και αρέσω στους άντρες, βλέπουν ένα ζουμερό, σεξουαλικό πλάσμα, αλλά δεν είμαι μόνο αυτό» είπε χαρακτηριστικά, ενώ αποκάλυψε με ειλικρίνεια αλλά και χιούμορ και για ποιον λόγο δε δέχθηκε ποτέ να κάνει γυμνή φωτογράφιση.
Έχω δεχτεί πρόταση για γυμνή φωτογράφιση, αλλά αρνήθηκα επειδή από 22 χρονών είχα παιδί. Να πάω, δηλαδή, στη Νέα Σμύρνη, στον μανάβη μου που με ξέρει και να μου πει “Αχ Νικολέτα μου, τι ωραίο βυζ…ι είχες χθες”, δεν γίνεται. Αυτό ήταν τότε με τη σειρά “Ο Πέτρος και τα κορίτσια του”. Έρχονται κάποια αγόρια τώρα και μου λένε “ήσασταν η πρώτη μου ερωτική φαντασίωση”.

Τέλος, μίλησε για τον χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της και αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν επιθυμεί να παντρευτεί ποτέ ξανά στο μέλλον.

Δεν θα έκανα με τίποτα δεύτερο γάμο. Και στον πρώτο δεν είπα ποτέ το “ναι”. Χώρισα γιατί βγήκε σατράπης ο Σκανδιναβός. Τον πήρα για να είναι πιο ανοιχτόμυαλος και ξαφνικά ήθελε να πάω στη Σκανδιναβία, ζήλευε. Το διαζύγιο εμένα δεν με δυσκόλεψε καθόλου, αυτόν πολύ. Με έχει ακόμα φωτογραφία και με μουρμουράει όταν τα πίνει.

Αναφορικά με την ηλικία της, η Νικολέττα Βλαβιανού δεν την αποκαλύπτει, ωστόσο, διαψεύδει καταγγέλλει ότι η Wikipedia της προσθέτει χρόνια!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50