search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:44
MENU CLOSE

Βαρουφάκης: Θα ψηφίσουμε τον δικό μας Πρόεδρο της Δημοκρατίας 

08.10.2019 09:26
Βαρουφάκης: Θα ψηφίσουμε τον δικό μας Πρόεδρο της Δημοκρατίας  - Media

 

Τις προθέσεις του σχετικά με την επικείμενη Προεδρική εκλογή αποκάλυψε χθες το βράδυ ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, στη διάρκεια συνάντησης γνωριμίας που είχε με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

«Θα ψηφίσουμε τον δικό μας Πρόεδρο της Δημοκρατίας» απάντησε σχετικά ο κ. Βαρουφάκης, σημειώνοντας ότι το ΜέΡΑ25 θα καταθέσει αυτόνομη πρόταση, προτείνοντας μια προσωπικότητα που εκτιμά ότι πληροί τις προϋποθέσεις.

Παράλληλα σύμφωνα με τη «Νέα Σελίδα», ο Γιάννης Βαρουφάκης κράτησε αποστάσεις από τη σφοδρή σύγκρουση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ με φόντο την υπόθεση Novartis. Το ΜέΡΑ25 προσανατολίζεται στο «παρών» στη σημερινή ψηφοφορία για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής, στάση που αναμένεται να αποφασιστεί τελικά κατά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος το μεσημέρι.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:42