search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:42
MENU CLOSE

Τραγωδία σε παιδικό σταθμό – «Το αγοράκι δεν πνίγηκε από φαγητό»

17.10.2019 07:18
Τραγωδία σε παιδικό σταθμό - «Το αγοράκι δεν πνίγηκε από φαγητό» - Media

 

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση με το δυόμισι ετών αγοράκι που έχασε τη ζωή του στον ιδιωτικό παιδικό σταθμό

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του παιδικού σταθμού, η νηπιαγωγός που επιτηρούσε το παιδάκι είναι έμπειρη και υποστηρίζει ότι, ενώ εκείνο βρισκόταν στο τραπέζι, διπλώθηκε στα δύο και έχασε τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, υπήρχαν εγκεφαλικές αλλοιώσεις και ισχαιμικά προβλήματα. Έμεινε στην εντατική από τις 4 έως τις 14 Οκτωβρίου. Οι νευροχειρουργοί το υπέβαλαν σε φαρμακευτική αγωγή και του έκαναν και αποσυμπιεστικές κρανιοεκτομές άμφω, ωστόσο, το εγκεφαλικό οίδημα δεν υποχώρησε.

Οι αεροφόρες οδοί και ο φάρυγγας ήταν ανοιχτοί, απεφάνθη το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, και οι διασώστες που έσπευσαν να πάρουν το μόλις 2,5 ετών αγοράκι από τον παιδικό σταθμό για να το μεταφέρουν στο Παίδων, κάτι που σημαίνει ότι το παιδάκι δεν πέθανε από πνιγμό, αλλά ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:42