search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:07
MENU CLOSE

Πολιτικό κόμμα και εκπομπή ετοιμάζει η Μεγαλοοικονόμου (Photos/Video)

21.10.2019 10:08
Πολιτικό κόμμα και εκπομπή ετοιμάζει η Μεγαλοοικονόμου (Photos/Video) - Media

 

Έχει βρει τη «Λύση σε όλα» και θα το ανακοινώσει σήμερα μέσω της εκπομπής της Κόμισσας Κοντογιάννη, στο High TV.

Ο λόγος για την πολυσυζητημένη πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία άφησε εποχή στα πάνελ των ενημερωτικών εκπομπών τα τελευταία δύο χρόνια λόγω των καβγάδων της με τους πολιτικούς αντιπάλους της, για να μείνει τελικά εκτός Κοινοβουλίου μετά τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Όπως αναφέρει η Εspresso, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου θα ιδρύσει το δικό της πολιτικό κόμμα, που θα λέγεται «Λύση σε όλα».

Σκοπεύει, μάλιστα, να έχει πολλές γυναίκες στο πλευρό της σε αυτή τη νέα προσπάθειά της.

«Όπως μου είπε η κυρία Μεγαλοοικονόμου στη συνέντευξη που κάναμε για την εκπομπή μου, στο High TV, δέχτηκε bullying ως γυναίκα στον ανδροκρατούμενο χώρο της ελληνικής πολιτικής σκηνής και πήρε την απόφαση το νέο κόμμα της να στελεχωθεί τουλάχιστον κατά 50% από γυναίκες, τις οποίες θα επιλέξει η ίδια από διάφορους επαγγελματικούς κλάδους και κοινωνικές ομάδες» δήλωσε στην εφημερίδα η παρουσιάστρια Κόμισσα Κοντογιάννη.

Η ίδρυση του νέου κόμματος, όμως, δεν είναι η μόνη αποκάλυψη που αποφάσισε να κάνει η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην εκπομπή «Komissa by night», που θα μεταδοθεί απόψε. Στα επόμενα σχέδιά της συμπεριλαμβάνεται και η τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με γνωστό τηλεοπτικό σταθμό ώστε να παρουσιάσει μια εκπομπή που θα αντλεί τη θεματολογία της από τη δουλειά που έκανε μαζί με τον σύζυγό της προτού ασχοληθεί με την πολιτική. Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου είναι επιχειρηματίας στον χώρο του κοσμήματος, που δραστηριοποιείται σε Πειραιά, Αργυρούπολη και Κύθηρα.

 

Ποια είναι η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου

Γεννήθηκε το 1951 στον Πειραιά. Έχει πραγματοποιήσει μεταλυκειακές σπουδές Λογιστικής σε ιδιωτική σχολή. Ασχολείται με το εμπόριο και δραστηριοποιείται στο χώρο του κοσμήματος.

Τον Σεπτέμβριο του 2015, είναι η πρώτη φορά που πολιτεύεται με την Ένωση Κεντρώων και εκλέγεται βουλευτής.

Στις 10/7/2017, με επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Βουλής, ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή της από την κοινοβουλευτική ομάδα της Ένωσης Κεντρώων.

Η ίδια θα ενταχθεί στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, όπου και θα διακριθεί με το τραγούδοι που αφιέρωσε στον τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:03