14/08/2020 05:25:39

Έξαλλος ο Ραγκούσης: Ξεπεσμός και αθλιότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη

«Μπηχτή» Ραγκούση για την παρέμβαση «Ρουβίκωνα» στο σπίτι Πορτοσάλτε: Αδύνατον! - Media

 

Με μια ιδιαιτέρως οργισμένη δήλωση απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Ραγκούσης, σε δημοσιεύματα που τον φέρνουν, ως υπουργό Εσωτερικών το 2010 να έχει συνυπογράψει το νόμο για την κατάταξη καταλληλότητας των ταινιών, βάσει του οποίου το «Τζόκερ» κρίθηκε ακατάλληλο για ανήλικους και που προβλέπει πρόστιμα για τους αιθουσάρχες που τον παραβιάζουν.

Ο κ. Ραγκούσης σε εξαιρετικά σκληρό ύφος τόνισε ότι «οταν ο ξεπεσμός και η αθλιότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη ξεπερνάει κάθε όριο, τότε αναλαμβάνουν δράση τα εκτελεστικά όργανα της γκαιμπελικής προπαγάνδας. Ο νόμος του 2010 στον οποίο αναφέρονται τα ψευδή δημοσιεύματα, ήταν του υπουργείου Πολιτισμού και όχι του υπουργείου Εσωτερικών του οποίου και είχα την πολιτική ευθύνη. Επιπροσθέτως, πουθενά ο συγκεκριμένος νόμος δεν αναφέρει τη δυνατότητα της αστυνομίας να παρεμβαίνει στους κινηματογράφους για να ελέγχει την ηλικία των νέων θεατών».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.