29/10/2020 07:12:47
29.10.2019

Συνταξιούχοι είχαν ένα μπαούλο Louis Vuitton του 1880, χωρίς να ξέρουν πόσο αξίζει! (Video)

Συνταξιούχοι είχαν ένα μπαούλο Louis Vuitton του 1880, χωρίς να ξέρουν πόσο αξίζει! (Video) - Media

 

Ένα μικρό θησαυρό είχαν στην κατοχή τους δύο συνταξιούχοι, χωρίς να το γνωρίζουν.

Ο Aleksandr και η Aleksandra Sokhranych είναι αγρότες στο χωριό Mokhnach και ασχολούνται με τα σιτάρια, αποθηκεύοντας τους κόκκους σε ένα μεγάλο παλιό που είχαν στο σπίτι. Αυτό αποδείχθηκε οτι ήταν μεγάλης αξίας που ξεπερνούσε ακόμα και τα 10.000 ευρώ, στην μικρότερη τιμή του.

Μιλάμε άλλωστε για ένα μπαούλο Louis Vuitton που υπολογίζεται οτι είχε κατασκευαστεί το 1880 και είτε άνηκε στην βασιλική οικογένεια, είτε ήρθε στην χώρα από κάποιον στρατιώτη. Μία μέρα όμως, ένας συγγενής των ηλικιωμένων που τους επισκέφτηκε στο σπίτι, το εντόπισε και τους ενημέρωσε για την... ταυτότητά του.

Το πήγε λοιπόν σε ένα κατάστημα της εταιρίας στην Μόσχα, επιβεβαίωσε την αυθεντικότητά του και οι ηλικιωμένη αποφάσισαν να το δωρίσουν σε μουσείο. Η αξία του τώρα υπολογίζεται στα 11.000 ευρώ, αλλά αν έμπαινε σε δημοπρασία, λόγω και της ιστορίας που κουβαλούσε, η τιμή του ενδεχομένως να εκτοξευόταν ψηλότερα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.