31/03/2020 20:12:00

Από το Υπουργείο Εσωτερικών στο Μαξίμου σε χρόνο dt 

Από το Υπουργείο Εσωτερικών στο Μαξίμου σε χρόνο dt  - Media

 

Καθήκοντα συμβούλου του πρωθυπουργού για θέματα ενέργειας, κλίματος, περιβάλλοντος και κυκλικής οικονομίας ανέλαβε από χθες Τετάρτη ο Γιώργος Κρεμλής, κατόπιν απόφασης του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Είναι εντυπωσιακή η εξέλιξη του κ. Κρεμλή αφού δύο εβδομάδες πριν ήταν σύμβουλος στο Υπουργείο Εσωτερικών του Υπουργού, Τάκη Θεοδωρικάκου και μάλιστα αμισθί. Συγκεκριμένα στις 15 Οκτωβρίου είχε ανακοινωθεί ότι ο Γιώργος Κρεμλής ορίστηκε από τον Τάκη Θεοδωρικάκο, άμισθος σύμβουλός του υπουργείου Εσωτερικών σε θέματα συνεργασίας με την Αυτοδιοίκηση, που αφορούν την κυκλική οικονομία και τα στερεά απόβλητα. 

Η ατζέντα του κ. Κρεμλή δεν αλλάζει αλλά από το Υπουργείο Εσωτερικών, βρέθηκε στο Μ. Μαξίμου και μάλιστα σε χρόνο dt. 

Ο κ. Κρεμλής είναι Διευθυντής ε.τ. της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, εντεταλμένος για θέματα κυκλικής οικονομίας και νησιωτικότητας. Υπηρετεί στο περιβαλλοντικό και κοινωνικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.