search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:56
MENU CLOSE

Η πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών που έγινε παιδίατρος στη Σύρο και η μητρότητα (Videos)

03.11.2019 15:09
Big Brother: Πειθαρχική δίωξη στην Άννα – Μαρία Ψυχαράκη από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών - Media

 

Για τα παιδικά της χρόνια, την καταπίεση, την ιατρική, τις ερωτικές ταινίες και τη μητρότητα μίλησε η Άννα Μαρία στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» του ΣΚΑΙ της Τατιάνας Στεφανίδου.

Η πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών περιέγραψε τη ζωή της μέχρι και τη στιγμή που πήρε την απόφαση να σταματήσει τα γυρίσματα και να γίνει παιδίατρος στη Σύρο.

«Ήθελα να ξεφύγω από τη ρουτίνα και την πίεση. Ήταν μια αντίδραση για να ξεφύγω από όλο αυτό το δηλητήριο που είχα φάει όλα αυτά τα χρόνια. Με έπεισε η σχέση μου. Του είχα μεγάλη εμπιστοσύνη και το έκανα», είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου και συνέχισε: «Δεν έζησα παιδικά χρόνια όπως όλα τα άλλα παιδάκια. Έζησα στην καταπίεση και αυτός ήταν ένας τρόπος για να τα αφήσω όλα αυτά πίσω».

«Έφτασε στο άκρο επειδή ήμουν αποκλεισμένη μικρή. Δεν είχα σχέση μέχρι τα 19. Ίσως ήθελα να φανώ και τα διέλυσα όλα. Ήθελα να δείξω ότι μετράω και ίσως γι’ αυτό το έκανα», είπε η Άννα Μαρία. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι στις ερωτικές ταινίες την έσπρωξε η πρώην σύντροφός της: «Τον εμπιστεύτηκα και έτσι έγινε όλο αυτό που έγινε και συζητήθηκε».

Η Άννα Μαρία αποκάλυψε ότι λίγο πριν γνωρίσει τον άντρα που παντρεύτηκε έκανε τάμα στον Άγιο Διονύσιο, να της φανερώσει τον άντρα της ζωής της και να ντυθεί νύφη. «Δέκα μέρες μετά τον γνώρισα και κάναμε παιδί. Το έβγαλα Διονυσία επειδή είχα κάνει αυτό το τάμα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:55