search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:01
MENU CLOSE

Συνέχεια βροχών, καταιγίδων και θυελλωδών νοτιάδων ως Τρίτη – Η εξέλιξη της κακοκαιρίας (Χάρτες)

04.11.2019 07:10
kairos1

 

Νέα κακοκαιρία πλήττει τη χώρα από το μεσημέρι της Κυριακής η οποία αναμένεται να συνεχιστεί έως το πρωί της Τρίτης, με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους σήμερα Δευτέρα θα είναι ισχυρές.

Από το πρωί της Δευτέρας, βροχές και καταιγίδες αναμένονται στο σύνολο σχεδόν της χώρας, ενώ από το βράδυ έως το μεσημέρι της Τρίτης θα περιοριστούν κατά κύριο λόγο στο Ανατολικό Αιγαίο. Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα, τα φαινόμενα στα δυτικά και τη Θράκη θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Στους χάρτες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε τον ολικό υετό που αναμένουμε (α) από το μεσημέρι έως το βράδυ της Κυριακής 3/11, (β) από την αρχή έως το μεσημέρι της Δευτέρας 4/11 και (γ) από το μεσημέρι έως το βράδυ της Δευτέρας 4/11.

Στο νομό Θεσσαλονίκης τα ισχυρότερα φαινόμενα αναμένονται το μεσημέρι και απόγευμα της Δευτέρας 4/11, ενώ γα τον νομό Αττικής από τα μεσάνυχτα έως το μεσημέρι της Δευτέρας 4/11.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις, τη Δευτέρα όμως στο Ιόνιο θα στραφούν σε δυτικούς. Η έντασή τους θα φτάνει τα 6 έως 7 μποφόρ την Κυριακή 3/11, τα 7 έως 8 τη Δευτέρα 4/11 και δεν θα ξεπερνά τα 4 με 5 μποφόρ την Τρίτη 5/11. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο τη Δευτέρα 4/11.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:01