search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:18
MENU CLOSE

Την τελευταία στιγμή η αστυνομία έσωσε μωράκι που η οικογένεια του ετοιμαζόταν να θάψει ζωντανό επειδή ήταν κοριτσάκι (Photos/Video)

04.11.2019 08:37
Την τελευταία στιγμή η αστυνομία έσωσε μωράκι που η οικογένεια του ετοιμαζόταν να θάψει ζωντανό επειδή ήταν κοριτσάκι (Photos/Video) - Media

 

Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή οι άνδρες της αστυνομίας κατάφεραν να σώσουν μωράκι που η οικογένεια του, ετοιμαζόταν να θάψει. Το περιστατικό συνέβη σε μια ερημιά στο Χαιντεραμπάντ της Ινδίας και είναι πολύ πιθανό να θέλησαν να δολοφονήσουν θάβοντας ζωντανό το παιδί τους, επειδή ήταν κοριτσάκι.

Όπως καταγράφεται από την κάμερα της αστυνομίας που πλησιάζει το χώρο, φαίνεται ο παππούς του μωρού να το κρατάει τυλιγμένο σε μια κουβέντα ενώ κάτω από τα πόδια του ο συνεργός του είχε σκάψει έναν μεγάλο και βαθύ λάκκο για να το θάψουν μέσα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας περαστικός οδηγός είδε δυο άτομα να κρατάνε μια σακούλα και να σκάβουν έναν λάκκο. Αυτό του κίνησε την περιέργεια και όταν αργότερα είδε να βγάζουν από τη σακούλα ένα ζωντανό μωρό ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί πλησίασαν το τυλιγμένο σε μια κουβέρτα βρέφος ο παππούς είπε πως ήταν νεκρό, πως πέθανε στο νοσοκομείο και πως το θάβουν. Όταν όμως το μωράκι άρχισε να κινείται τότε οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον παππού και τον συνεργό του.

Το μωρό μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία του.

Η Ινδία έχει ένα αυξανόμενο πρόβλημα με τη θανάτωση των κοριτσιών τα οποία θεωρούνται ως οικονομική επιβάρυνση στην οικογένεια λόγω της προίκας που πρέπει να καταβληθεί όταν μεγαλώσει και παντρευτεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:17